Pogoji poslovanja

SPLOŠNE PRAVNE INFORMACIJE

Medsebojno razumevanje

Prosimo, da pozorno preberete v nadaljevanju zapisane informacije. Z vstopom na to spletno stran, vključujoč vse podstrani, ki pripadajo Stadler Form Aktiengesellschaft, potrjujete, da ste razumeli v nadaljevanju zapisane pravne informacije.

V kolikor deli ali posamezne besede tega besedila ne bi bili več skladni z veljavnimi pranimi normami, to ne vpliva na preostali del tega dokumenta, kar zadeva njegovo vsebino in veljavnost.

Zavrnitev odgovornosti

Stadler Form Aktiengesellschaft ne prevzema nobenega jamstva ali garancije za aktualnost, pravilnost, popolnost in kakovost objavljenih informacij in podatkov. To velja tudi za vse ostale spletne strani, prikazane neposredno ali posredno, na katere se vas usmerja prek povezav (hiperpovezav). Stadler Form Aktiengesellschaft ne odgovarja za vsebino zunanjih spletnih strani. Stadler Form Aktiengesellschaft si pridržuje izrecno pravico, da brez kakršne koli predhodne najave spremeni, dopolni ali briše informacije.

Stadler Form Aktiengesellschaft ne prevzema nobene garancije, da informacije, programska oprema, dokumenti ali druge podrobnosti, do katerih Stadler Form Aktiengesellschaft omogoča dostop prek spletne strani, ne vsebujejo virusov ali drugih škodljivih komponent.

Stadler Form Aktiengesellschaft zavrača kakršne koli zahtevke iz naslova odgovornosti za škodo materialne ali nematerialne narave, ki izhaja iz dostopanja do ali uporabe (ali ne-uporabe) informacij javnega značaja, z dostopanjem do drugih spletnih strani prek povezav (hiperpovezav), z zlorabljanjem povezave in/ali zaradi tehničnih motenj.

Odgovornost za povezave

Ta spletna stran vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani tretjih oseb (v nadaljevanju “zunanje spletne strani”), na vsebino katerih Stadler Form Aktiengesellschaft nima nobenega vpliva. Skrbniki ali operaterji takih povezanih spletnih strani so tisti, ki so izključno odgovorni za njihovo vsebino. Stadler Form Aktiengesellschaft ni niti preverjal zunanjih spletnih strani, povezanih na to spletno stran, niti ni odgovoren za vsebino takih spletnih strani ali drugih spletnih strani, povezanih na zunanje spletne strani. Vzpostavitev povezave na zunanje spletne strani je v celoti na vašo lastno odgovornost. Take povezave bodo odstranjene takoj, ko se bo zaznala kršitev zakona.

Avtorske pravice

Celotna vsebina spletne strani in online dokumentov je avtorsko zaščitena (vse pravice pridržane). V kolikor ni določeno drugače, vse pravice do vsebine v celoti pripadajo Stadler Form Aktiengesellschaft. Za uporabo zaščitenih vsebin za namene objavljanja in kakršne koli druge uporabe, bodisi v elektronski, pisni, neposredni ali posredni obliki, se zahteva predhodno izrecno dovoljenje podjetja Stadler Form Aktiengesellschaft. Vsako nepooblaščeno kopiranje in/ali distribuiranje teh vsebin predstavlja kršitev avtorskih pravic.

Vsa imena znamk, blagovne znamke, dizajni in patenti, poimenovani, predstavljeni in zaščiteni s strani podjetja Stadler Form Aktiengesellschaft ali tretjih oseb, so predmet, brez omejitev, določil veljavnih zakonskih predpisov o neopredmetenih sredstvih ali lastninskih pravicah posameznega registriranega lastnika.

Varstvo osebnih podatkov

Podatki, katere posredujete v Stadler Form Aktiengesellschaft, se uporabljajo samo za interne namene in za statistične namene. Pri tem podatke obdelujemo, shranjujemo in zbiramo ob doslednem upoštevanju zakona o varstvu osebnih podatkov. Dostop do vaših podatkov imajo samo tisti zaposleni, katerim je le-to nujno potrebno za opravljanje njihovega dela.

Stadler Form Aktiengesellschaft izrecno opozarja, da ima prenos podatkov prek interneta (na primer pri komuniciranju prek elektronske pošte ali vnos vaših podatkov v obrazec) lahko varnostne luknje in da ga ni možno stalno ščititi pred morebitnim dostopom tretjih oseb.

Uporaba in izkoriščanje kontaktnih podatkov, zapisanih spodaj pod Obvestilom o spletni strani, za komercialne namene je strogo prepovedano, razen v kolikor Stadler Form Aktiengesellschaft predhodno dodeli ustrezno pisno dovoljenje.

Google Analytics

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev spletne analitike, ki jo zagotavlja Google, Inc. ("Google"). Google Analytics uporablja "piškotke". To so tekstovne datoteke, ki se namestijo na vašem računalniku, z namenom, da pomagajo analizirati, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran. Informacije, ki jih piškotek generira o vaši uporabi spletne strani (vključujoč vaš IP naslov), se bodo prenesle in shranile na Google strežnike v Združenih državah. Google bo te informacije uporabil za namene ocenjevanja vaše uporabe spletne strani, izdelave poročil o aktivnostih na spletni strani za operaterje spletne strani in za zagotavljanje drugih storitev, vezanih na aktivnosti na spletni strani in na uporabo interneta. Google lahko te informacije posreduje tudi tretjim osebam, kadar se to zahteva po zakonu ali kadar take tretje osebe obdelujejo informacije v imenu podjetja Google. Google ne bo povezal vašega IP naslova z nobenimi drugimi podatki, ki jih Google hrani. Seveda lahko zavrnete uporabo piškotkov, tako da izberete ustrezne nastavitve v vašem brskalniku, vendar pa je potrebno pri tem upoštevati, da v primeru, če to storite, morda ne boste mogli uporabljati polne funkcionalnosti te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da Google obdeluje vaše podatke na način in za namen, kot zapisano zgoraj.